Διαγράμματα Ροής Υγειονομικού - Αδειοδότηση Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 – ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 «Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες Διατάξεις»
Με βάση το κεφάλαιο I, άρθρο 5, του ΦΕΚ 2161/ Τεύχος Β – 23/6/2017, όπου καθορίζονται οι γενικοί υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, κατατάσσονται σε τρία επίπεδα κινδύνου ανάλογα με τη φύση των διεργασιών, το μέγεθος αυτών και την κατηγορία πληθυσμού, με την απαιτούμενη ευελιξία όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 του Καν. 852/2004, εφαρμόζοντας αντίστοιχα τις αρχές του HACCP.